Spesialist på stansing i mer enn 50 år

Stansearbeid

Stansearbeid / stansing av del i metall i fres som utfører stansearbeid
Alt på ett sted

Smidig produksjonsprosess

Verktøymakeren er en av landets mest erfarne leverandører innen stansing / stansearbeid, og har den unike fordelen at vi også produserer våre egne stanseverktøy. Vi fremstiller former og stansedetaljer etter kundenes bruksbehov og unike spesifikasjoner.

Produksjonsrom med flere manuell maskiner for stansing / stansearbeid
Enkelt for kunde

Fra prototype til store produktserier

Våre dyktige konstruktører hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idé og skisse, til ferdig produkt. Hos oss gjør vi det enkelt for kunden. Vi har all produksjon i eget verksted og kan fremstille alt fra prototyper til små og store produktserier. Vi tilbyr selvfølgelig også vedlikehold og lager enkelt reservedeler.

Effektivt og kostnadsbesparende stansearbeid

Slik holder vi prisene nede

Vi er opptatt av å finne de beste løsningene for våre kunder, og etterstreber en kostnadsbesparende produksjon. Vår moderne maskinpark gir oss muligheten til å produsere svært nøyaktig, og i et høyt volum, som kommer kundene til gode i form av rimelige deler. Fullautomatiske produksjonslinjer gjør dessuten at vi kan utnytte ressursene våre optimalt.

Se liste over vår moderne maskinpark

3D-modeller og nødvendige prototyper

Forenkler komplekse former

Våre fagarbeidere har lang erfaring i å forenkle komplekse former, uten å gå på bekostning av kvalitet. Vi utvikler 3D-modeller og nødvendige prototyper før vi setter i gang masseproduksjon.

Kontinuerlig kvalitetskontroll

Moderne produksjonsutstyr

Vår moderne maskinpark gir oss muligheten til å produsere, og masseprodusere produkter med stor grad av nøyaktighet. I våre stanselinjer bruker vi CAD/CAM (DAK/ DAP)-system, og benytter oss av konvensjonell stansing av metall fra eksenter og hydraulikkpresser. Deretter settes komponentene sammen til komplette enheter monteringsavdelingen. Vi har egne presselinjer for kjøring av følgesnittverktøy, såkalt progress tool for coilproduksjon. I tillegg kjører vi serieproduksjon i våre CNC-styrte fresemaskiner, og tilbyr industrivasking og gradtromling av deler.

Erfaring og spisskompetanse

Den beste fagkunnskapen

Hva skulle vi med en imponerende maskinpark, om ikke vi hadde de riktige folkene til å betjene den? Heldigvis for oss, har vi noen av de mest erfarne fagfolkene innen stansing / stansearbeid på laget. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å holde seg oppdatert på den nyeste teknologien, slik at produksjonen alltid oppfyller de strenge kvalitetsmålene. Hos Verktøymakeren kan kundene være trygge på at det vi leverer er det aller beste markedet har å by på.

Hvorfor verktøymakeren?

Stanse- og formverktøyfremstilling

Fra manuelle og automatiske stanselinjer.

Produksjon av stansedetaljer

Stansedetaljer av ypperste kvalitet, gjennom hele prosessen.

Produksjon av alle typer termoplast

Fra små plastklips til mer omfattende maskindeler.

CNC-maskinering

Datastyring av bor, slipere, sveisemaskiner, fresere m.m.

Tråd- og senkegnistoperasjoner

Spesielt egnet for deler med intrikate og komplekse detaljer.

3D-konstruksjon

3D-modeller og nødvendige prototyper før produksjon.

LANG ERFARING

Erfaring og kompetanse

Verktøymakerens ansatte har lang erfaring og høy fagkunnskap, og vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert på den nyeste teknologien. På den måten sørger vi for at produksjonen alltid oppfyller våre strenge kvalitetsmål, og at våre kunder får levert det beste markedet har å by på.

For oss er det viktig å ta en aktiv rolle i den problemløsende og utviklende delen av kundenes virksomhet. På den måten kan vi best tilpasse produktene etter deres unike behov og spesifikasjoner. Vi behandler naturligvis alle opplysninger og spesifikasjoner strengt konfidensielt.

 

BRED KUNDEGRUPPE

Fornøyde kunder

Vi er stolt leverandør til en stor og bred kundegruppe i en rekke ulike bransjer over hele Norge. Blant dem byggebransjen, elektromekanisk industri, skogdrift, dør- og vindusprodusenter, oljeindustri, prosessindustri, veisikring, veiskjær og emballasjeindustri.

Hos Verktøymakeren tilbyr vi full pakke fra start til mål – og enda litt til. Nettopp for å sikre at alle våre kunder nyter godt av vår lange og brede erfaring. Vi finner løsninger til deres behov, alltid med fullt fokus på kvalitet, kostnad og kundetilfredshet.

Utforsk våre tjenester

Andre tjenester

Stor bransjeforståelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller produkter?

Vi er klare til å svare på alle dine spørsmål.

Generelle henvendelser

Bilde av Thor - Verktoymakeren.no
Thor Bylund
tby@verktoymakeren.no

CNC-fres-henvendelser

Bilde av Espen - Verktoymakeren.no
Espen Larsson
ela@verktoymakeren.no

Gnist-henvendelser

Bilde av Dag - Verktoymakeren.no
Dag Christiansen
dag@verktoymakeren.no

Plast-henvendelser

Bilde av Tor Børge - Verktoymakeren.no
Tor Børge Bjørkestøl
tbb@verktoymakeren.no