Produksjonsverktøy til stansing og plaststøping

Produksjonsverktøy

Produksjonslinje av del i metall
Dine behov – vår kompetanse

Verktøyproduksjon i mer enn 50 år

Trenger du skreddersydde verktøy? Da konstruerer og fremstiller vi produktet du er på jakt etter, ut ifra dine spesifikasjoner og behov. Våre erfarne fagarbeidere tar deg trygt gjennom hele produksjonsprosessen, fra idé og skisse til ferdig produkt. Vi bruker både 3D-modeller og prototyper for å finne frem til den ideelle løsningen for deg.

Nærbilde av deler i metall i produksjonslinje
Kvalitet i alle ledd

All produksjon i eget verksted

Hos Verktøymakeren har vi all produksjon i eget verksted og kan derfor levere komplekse produksjonsverktøy med kort leveringstid. Dermed har vi full kontroll på kvaliteten i alle ledd, og kan enkelt gjøre nødvendige tilpasninger underveis. Den fleksible løsningen gjør at vi enkelt kan fremstille både prototyper og små og store produktserier. Vi tilbyr selvfølgelig også vedlikehold og reservedeler dersom behovet skulle melde seg.

Fullautomatiske stanselinjer

Kostnadseffektiv kvalitet

Når våre dyktige konstruktører planlegger hvordan verktøyet skal bygges opp, tar de blant annet hensyn til kundenes produksjonsutstyr. De er eksperter på å forenkle kompliserte former, uten å gå på kompromiss med kvalitet. Resultatet blir produkter som lar seg fremstille på en fornuftig og kostnadseffektiv måte.

I vårt verksted har vi fullautomatiske produksjonslinjer som sikrer oss høy produksjonskapasitet. At stanselinjene er ubemannet, lar oss bruke ressursene effektivt, og bidrar til å holde kostnadene nede. Som kunde hos oss kan du alltid være sikker på at du får den beste og mest effektive løsningen, tilpasset dine behov og til best mulig pris.

Kom i kontakt med oss

Kontinuerlig kvalitetskontroll

Moderne produksjonsutstyr

Vår moderne maskinpark gir oss muligheten til å produsere, og masseprodusere deler med stor grad av nøyaktighet. Vi benytter CAD/CAM (DAK/ DAP)-system, og tilbyr konvensjonell stansing både fra eksenter- og hydraulikkpresser. I monteringsavdelingen settes komponentene så sammen til komplette enheter.

Vi har presselinjer for kjøring av følgesnittverktøy, såkalt progress tool for coilproduksjon. I tillegg kjører vi serieproduksjon i våre CNC-styrte fresemaskiner, og tilbyr industrivasking og gradtromling av deler. Vi foretar naturligvis kontinuerlig kvalitetssjekk under produksjonen og tester alle verktøy før levering for å sikre kundene riktig kvalitet.

Se liste over vår moderne maskinpark

Hvorfor verktøymakeren?

Stanse- og formverktøyfremstilling

Fra manuelle og automatiske stanselinjer.

Produksjon av stansedetaljer

Stansedetaljer av ypperste kvalitet, gjennom hele prosessen.

Produksjon av alle typer termoplast

Fra små plastklips til mer omfattende maskindeler.

CNC-maskinering

Datastyring av bor, slipere, sveisemaskiner, fresere m.m.

Tråd- og senkegnistoperasjoner

Spesielt egnet for deler med intrikate og komplekse detaljer.

3D-konstruksjon

3D-modeller og nødvendige prototyper før produksjon.

LANG ERFARING

Erfaring og kompetanse

Verktøymakerens ansatte har lang erfaring og høy fagkunnskap, og vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert på den nyeste teknologien. På den måten sørger vi for at produksjonen alltid oppfyller våre strenge kvalitetsmål, og at våre kunder får levert det beste markedet har å by på.

For oss er det viktig å ta en aktiv rolle i den problemløsende og utviklende delen av kundenes virksomhet. På den måten kan vi best tilpasse produktene etter deres unike behov og spesifikasjoner. Vi behandler naturligvis alle opplysninger og spesifikasjoner strengt konfidensielt.

 

BRED KUNDEGRUPPE

Fornøyde kunder

Vi er stolt leverandør til en stor og bred kundegruppe i en rekke ulike bransjer over hele Norge. Blant dem byggebransjen, elektromekanisk industri, skogdrift, dør- og vindusprodusenter, oljeindustri, prosessindustri, veisikring, veiskjær og emballasjeindustri.

Hos Verktøymakeren tilbyr vi full pakke fra start til mål – og enda litt til. Nettopp for å sikre at alle våre kunder nyter godt av vår lange og brede erfaring. Vi finner løsninger til deres behov, alltid med fullt fokus på kvalitet, kostnad og kundetilfredshet.

Utforsk våre tjenester

Andre tjenester

Stor bransjeforståelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller produkter?

Vi er klare til å svare på alle dine spørsmål.

Generelle henvendelser

Bilde av Thor - Verktoymakeren.no
Thor Bylund
tby@verktoymakeren.no

CNC-fres-henvendelser

Bilde av Espen - Verktoymakeren.no
Espen Larsson
ela@verktoymakeren.no

Gnist-henvendelser

Bilde av Dag - Verktoymakeren.no
Dag Christiansen
dag@verktoymakeren.no

Plast-henvendelser

Bilde av Tor Børge - Verktoymakeren.no
Tor Børge Bjørkestøl
tbb@verktoymakeren.no