Moderne totalleverandør innen plaststøping

Sprøytestøping av plast

Nærbilde av produkter i plast med uklar bakgrunn, sprøytestøping av plast
Alle typer thermoplast

Sprøytestøping av plast

Verktøymakeren tilbyr sprøytestøping av plast. Vi leverer plastprodukter i alle typer termoplast, fra små plastklips til maskindeler og tekniske medisinske hjelpemidler. Vi er stolt leverandør til et vidt spekter av bedrifter og næringer, og gleder oss over å være et naturlig førstevalg innen plaststøping.

Komplett verksted

Moderne produksjonsutstyr

Vi er en av få produsenter i Norge som produserer i alle typer termoplast, som PEHD, PELD, PP, POM, PA6, PA66, PBT, PPS, PC, ABS, TPE, TPU og STYRON. All produksjon foregår i vår moderne plastavdeling, hvor du kan få produsert størrelser fra noen få gram opp til rundt 1,5 kilo. Flere av kvalitetene våre er flammehemmende og UV-stabilisert, som noe stadig flere kunder stiller krav til.

 

Engel

Fra 25 til 300 tonn lukketrykk

Vi bruker maskiner fra kvalitetsmerket Engel fra 25 til 300 tonn lukketrykk. Alle maskinene har avanserte PLS-styringer, som sikrer riktig og lik programmering ved oppstart av produksjonen, samt flere sikkerhetsvalg for trygg og jevn produksjon.

Holder prisene nede

Sømløs produksjonsprosess

Ettersom Verktøymakeren konstruerer både støpeformer og verktøy helt fra bunnen av, har vi en unik kontroll på hele produksjonsprosessen. Det kommer kundene til gode i form av både fleksibilitet og lavere stykkpris. Det innebærer også at vedlikehold og anskaffelse av reservedeler skjer sømløst og effektivt.

Våre kunder kan være trygge på at vi ivaretar deres ønsker gjennom hele produksjonsprosessen. De får enkelt tak i oss, og vet alltid hvem de skal forholde seg til om de trenger hjelp.

Vi kjenner markedet

Solid leverandør

Vi legger vår stolthet i å levere plastprodukter av høy kvalitet, på en så effektiv måte som overhodet mulig. Derfor gjør vi alt det vi kan for å finne de beste løsningene for kundenes behov og utfordringer. Vi vet godt at hver bransje har sine unike behov, og sammen med kundene skreddersyr vi løsningen som passer best til den enkelte bedrift.

Verktøymakeren er en trofast samarbeidspartner som sikrer deg god kvalitet, effektivitet og trygg bruk – også i fremtiden

Hvorfor verktøymakeren?

Stanse- og formverktøyfremstilling

Fra manuelle og automatiske stanselinjer.

Produksjon av stansedetaljer

Stansedetaljer av ypperste kvalitet, gjennom hele prosessen.

Produksjon av alle typer termoplast

Fra små plastklips til mer omfattende maskindeler.

CNC-maskinering

Datastyring av bor, slipere, sveisemaskiner, fresere m.m.

Tråd- og senkegnistoperasjoner

Spesielt egnet for deler med intrikate og komplekse detaljer.

3D-konstruksjon

3D-modeller og nødvendige prototyper før produksjon.

LANG ERFARING

Erfaring og kompetanse

Verktøymakerens ansatte har lang erfaring og høy fagkunnskap, og vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert på den nyeste teknologien. På den måten sørger vi for at produksjonen alltid oppfyller våre strenge kvalitetsmål, og at våre kunder får levert det beste markedet har å by på.

For oss er det viktig å ta en aktiv rolle i den problemløsende og utviklende delen av kundenes virksomhet. På den måten kan vi best tilpasse produktene etter deres unike behov og spesifikasjoner. Vi behandler naturligvis alle opplysninger og spesifikasjoner strengt konfidensielt.

 

BRED KUNDEGRUPPE

Fornøyde kunder

Vi er stolt leverandør til en stor og bred kundegruppe i en rekke ulike bransjer over hele Norge. Blant dem byggebransjen, elektromekanisk industri, skogdrift, dør- og vindusprodusenter, oljeindustri, prosessindustri, veisikring, veiskjær og emballasjeindustri.

Hos Verktøymakeren tilbyr vi full pakke fra start til mål – og enda litt til. Nettopp for å sikre at alle våre kunder nyter godt av vår lange og brede erfaring. Vi finner løsninger til deres behov, alltid med fullt fokus på kvalitet, kostnad og kundetilfredshet.

Utforsk våre tjenester

Andre tjenester

Stor bransjeforståelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller produkter?

Vi er klare til å svare på alle dine spørsmål.

Generelle henvendelser

Bilde av Thor - Verktoymakeren.no
Thor Bylund
tby@verktoymakeren.no

CNC-fres-henvendelser

Bilde av Espen - Verktoymakeren.no
Espen Larsson
ela@verktoymakeren.no

Gnist-henvendelser

Bilde av Dag - Verktoymakeren.no
Dag Christiansen
dag@verktoymakeren.no

Plast-henvendelser

Bilde av Tor Børge - Verktoymakeren.no
Tor Børge Bjørkestøl
tbb@verktoymakeren.no