Plaststøping i Norge

Verktøymakeren er din spesialist innen plaststøping i Norge og Skandinavia med lang og bred erfaring. I tillegg har vi vår helt egen plastavdeling hvor vi produserer sprøytestøpte deler i termoplast i mange ulike kvaliteter, og eget verksted med en velutstyrt verktøyavdeling hvor vi kan konstruere egne tekniske plastdeler etter våre kunders spesifikasjoner. Plaststøping er en produksjonsmetode som brukes for å lage nødvendige produkter til de fleste bedrifter og yrkesfelt.plaststøping Norge

Ved at Verktøymakeren konstruerer både støpeformer og verktøy helt fra bunn, gir det en unik kontroll på selve produksjonsprosessen, noe som også gir lavere stykkpris. Vedlikehold og anskaffelser av reservedeler er mye enklere ved at vi lager alt selv, og våre kunder kan føle seg trygge på at deres ønsker blir ivaretatt gjennom hele prosessen. Kundene våre får enkelt tak i oss, og vet hvem de skal forholde seg til hvis de trenger hjelp. Dette gjør oss til ditt beste valg når du skal velge plaststøping i Norge.

Plaststøping i Norge med høy kvalitet

Verktøymakeren bruker mye tid og ressurser på å alltid leverer plastprodukter av høy kvalitet, på en så effektiv måte som overhodet mulig. Vi er også lidenskapelige opptatt av å hele tiden finne de beste løsningene for akkurat din bedrifts behov og utfordringer. Hver bransje har ulike behov når det gjelder hva som kreves av plaststøping i Norge, og i samråd med våre kunder skreddersyr vi plastløsningen som passer best til den enkelte bedrifts behov. Velg gjerne et langvarig samarbeid hvor vi kan bistå med vedlikehold og reservedeler, slik at vi kan sikre god kvalitet, effektivitet og trygg framtidig bruk.

Vi tilpasser alt fra antall enheter og størrelse på de ulike enhetene, til form og farge. Vi leverer produkter til et bredt utvalg av ulike bedrifter som trenger plaststøping i Norge med produktstørrelser som varierer fra noen få gram opp til rundt 1,5 kilo. Type produkter vi leverer kan være alt fra plastklips for byggevareindustrien til dør- og vindusprodusenter, boltbeskyttere på borerigger og kupongholdere for Norsk Tipping, til medisintekniske hjelpemidler.

Plaststøping i Norge – Fra A til Å

Alle våre engasjerte og dyktige medarbeidere fungerer som rådgivere gjennom hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. Vi bistår gjerne med alt fra materialvalg, planlegging, idéutforming, og utvikling av prototyper til den endelige produksjonen er klar, slik at du får et skreddersydd produkt som oppfyller alle behovene til din bedrift. Verktøymakeren er en av få produsenter av plaststøping i Norge som produserer i alle termoplastkvaliteter. PEHD, PELD, PP, POM, PA6, PA66, PBT, PPS, PC, ABS, TPE, TPU, STYRON. Flere av plastkvalitetene er også flammehemmende og UV-stabiliserte.

Plast har flere gode egenskaper som gjør den fungerer i mange ulike situasjoner og til mange ulike funksjoner. Plast er også et lett materiale som gjør at man bruker mindre drivstoff under transport av ulike plastgjenstander, og plastprodukter har svært god holdbarhet. Tar du godt vare på dine plastprodukter, kan de potensielt ha mange års levetid. Bruker du Verktøymakeren som din samarbeidspartner kan du også være sikker på at vi velger riktig type plast som passer best for det produktet du ønsker å få produsert, og til den spesifikke bruken det er tiltenkt.

Resirkulering av plast

Formstøpingsprosessen foregår helautomatisk. Alle våre maskiner er utstyrt med roboter, som sikrer et trygt uttak av hvert enkelt produkt. Vi har kontinuerlig kvalitetssjekk av produktene under produksjonen for å sikre kundenes kvalitetskrav. I all vår produksjon sørger vi også for at så mye som 95% av overskuddsplasten resirkuleres og omgjøres til nye plastprodukter. Verktøymakeren har hele tiden et mål om at all vår plaststøping i Norge skal foregå på en mest mulig bærekraftig og effektiv måte, med minst mulig svinn.

Plaststøping i Norge med kvalitet i alle ledd

I tillegg til gode produksjonsrutiner og høy faglig kompetanse har vi selvfølgelig også moderne maskiner av den høyeste kvalitet. Vi bruker maskiner fra kvalitetsmerkene Engel og Demag, som lages i Østerrike og Tyskland. Størrelsene strekker seg fra 25 til 250 tonn lukketrykk. Vår nyeste Engel-maskin er utstyrt med Ecodrive, noe alle våre maskiner vil bli utstyrt med litt etter litt i tiden som kommer. Ecodrive er energibesparende og bidrar blant annet til at vi kan fortsette å holde våre konkurransedyktige priser og vilkår.

Alle maskinene har også avanserte PLS-styringer. Dette sikrer god programmering ved oppstart av nye produkter, samt flere sikkerhetsvalg for trygg og jevn produksjon. Vårt hovedfokus er til enhver tid på kvalitet i alle ledd og at vi oppfyller kundenes behov. Velger du Verktøymakeren til plaststøping i Norge kan du være helt trygg på at du oppnår det resultatet du ønsker, og at veien fra start til mål er behagelig og trygg.

Alle Verktøymakerens dedikerte medarbeidere er også hele tiden på leting etter løsninger som gir merverdi i produktet. Og vi ser hele tiden på ulike måter plaststøping i Norge kan bli mer effektivt og lønnsomt for våre kunder. Vårt engasjement og vår lidenskap for det vi holder på med kommer alltid kundene våre til gode, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale i dag.